Innovatie

In de nabije toekomst zullen organisatorische, wetgevende-en marktveranderingen in een steeds sneller tempo optreden. Solidis blijft zich ontwikkelen, met de behoefte en input van de gebuikers als leidraad. Dit betekent dat u met Solidis een systeem in huis haalt waarmee u decennia vooruit kunt

DistriApps

Niet alleen binnen de applicatie, maar ook daar buiten kunnen aanzienlijke klantendoelstellingen en besparingen gerealiseerd worden. Hiervoor ontwikkelen wij professionele app’s die op een tablet computer toegepast kunnen worden. DistriApp’s onderscheiden zijn native applicaties en zijn zowel off-line als on-lin te gebruiken. Handig als in het magazijn of koelcel de internetverbinding instabiel is of zelfs ontbreekt. Ondersteunt met een dashboard kan de beheerder eenvoudig gebruikt en inzet van onze app’s volgen.

Gepersonaliseerde touchscreen kassa’s

Als u met Solidis werkt, hebt u geen stand-alone kassa’s meer nodig. Elk kassapunt krijgt een touchscreen werkstation dat in verbinding staat met Solidis. De kassière logt in en kan meteen aan de slag op een kassa met haar eigen persoonlijke instellingen, bijvoorbeeld in een bepaalde taal.  Investering in fysieke kassa’s per checkout-punt is dus niet meer nodig. En vanzelfsprekend wordt elk product dat de kassa passeert, ‘live’ afgeboekt van de voorraad.

Mobiel betalen

Nu al kan een klant – na autorisatie in Solidis – gemakkelijk op rekening kopen. In de toekomst komen er steeds nieuwe betaalmethoden bij, zoals het Digicash-systeem en betalen met de mobiele telefoon. Wat de technologische innovatie ons ook brengt, Solidis is er klaar voor.

Track & Trace

Solidis koppelt elk verkocht product aan een individuele klant. Dit maakt het gemakkelijk om het te traceren. Is er een probleem met een bepaalde batch? Dan stuurt u vanuit Solidis een e-mail of SMS aan alle klanten die de desbetreffende producten kochten. Met Solidis voldoet u moeiteloos aan de ISO en HACCP-normen op het gebied van track & trace.

Digitaliseren pakbonnen en emballage

Harde besparing en foutreductie bij afleveringen van bestellingen bij de klant is mogelijk via de Aflevertablet.nl. Ondertekening van de digitale pakbon, opslag en eventueel ook verzenden van (PDF) document inclusief handtekening  middels een simpele app voor Android tablets. Retouren en ook inname en uitgifte van emballage kan via Aflevertablet.nl opgegeven worden, waarmee de levering direct factuurklaar is.
Veel grote koeriersdiensten kennen dit al, maar daarvoor zijn grote investeringen nodig in hardware op de vrachtwagen en systeem aanpassingen. Aflevertablet.nl van Distri Data is een zeer efficiënte en prijs aantrekkelijke applicatie die snel te implementeren is.

Meer weten over Solidis die bewezen met nieuwe technologie ook uw organisatie nog beter voorbereid op de toekomst?

Wij komen graag Solidis demonstreren.

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01