Managementinformatie

Data is kennis, kennis is macht. Met Solidis op elk gewenst moment alle mogelijke management informatie, real-time!

Rapportages op maat voor en door de gebruiker

Elke proceseigenaar en zelfs elke gebruiker kan – mits geautoriseerd – zelf rapportages Solidis opstellen en presenteren in verschillende vormen. Periodieke offerte en omzetrapportages? Report of staafdiagram? Afgezet tegen voorgaande periodes? Het instellen van dergelijke rapportages vereist geen programmeerwerk. Elke gebruiker kan dit na een korte instructie relatief eenvoudig zélf instellen.

Beleidsvorming met sturingsinformatie

Het dynamische, interactieve archiefsysteem van Solidis biedt inzicht in de kerngegevens op alle niveaus van de groothandel. Alle informatie in Solidis is op afroep beschikbaar voor analyses en presentaties op maat, als basis voor succesvol beleid. Vanzelfsprekend zijn de samengestelde gegevens makkelijk te exporteren in verschillende bestandvormen (csv, xls, pdf) voor rapportages aan derden.

Bi koppelingen

Gegevens overbrengen van Solidis naar een externe applicatie? Lijkt lastig, maar Solidis laat zien dat het tegendeel waar is. Er zijn inmiddels koppelingen naar verschillende Bi systemen zoals Clickview en Cognos.

Meer weten over op welke wijze Solidis management informatie realtime verwerkt en inzichtelijk maakt?

Wij komen graag Solidis demonstreren.

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01