Beveiliging en controle

Beveiliging van data en autorisatie van proceshandelingen lijken vanzelfsprekend maar zijn dat allerminst. Integriteit van gegevens en processen zijn bij Distri Data in goede handen.

Solidis, solide en secuur

Onze nieuwste generatie software voor de groothandel heeft in de praktijk aangetoond uiterst solide te zijn. Het staat garant voor continuïteit en veiligheid en kent een hoog beveiligingsniveau. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met de zwakste schakel in de security-keten: de mens. We ondersteunen uw gebruikers met slimme beveiligingsprotocollen, die toch een gemakkelijk gebruik niet in de weg staan.

Toegangscontrole

Een belangrijke extra functie van Solidis is het koppelen van uw relatiebestanden aan de toegangscontrole, bijvoorbeeld met een pasjessysteem. Solidis herkent uw bezoekers en geeft groen licht aan geautoriseerde klanten en medewerkers. Ook kan het systeem een signaal geven als een door debiteurenbeheer of sales gemarkeerde klant (bijvoorbeeld iemand met een grote betalingsachterstand, of iemand die juist recht heeft op extra korting) de groothandel betreedt. En natuurlijk de toegang weigeren aan ongeregistreerde bezoekers of relaties op een ‘blacklist’.

Customer tracking

De afdelingen relatiebeheer en sales hebben veel voordeel van ons customer tracking systeem. U kunt dit zodanig instellen dat Solidis u een seintje geeft als een vaste klant sterk afwijkend gedrag vertoont. Bijvoorbeeld door ineens veel minder van een bepaald product te kopen, door te switchen van merk of door af te wijken van het normale bezoekpatroon. Met hulp van Solidis kunt u vroegtijdig ingrijpen als relaties hun contractueel afgesproken quotum niet halen, en proactief contact met ze opnemen als ze na jaren van trouw bezoek ineens niet meer op komen dagen. U kunt ze zelfs tijdens het winkelen met de tablet live wijzen op een interessante deal. Klanten stellen zo’n betrokken houding zeer op prijs.

Meer weten over data beveiliging, proces autorisaties en fysieke toegangsbeveiligingen? 

Wij komen graag Solidis demonstreren.

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01