Distriapps

Distriapps verhogen klanttevredenheid, reduceert foutkans en vereenvoudigen de administratie

Distriapps verhogen klanttevredenheid,
reduceert foutkans
en vereenvoudigen de administratie

Distriapps verhogen klanttevredenheid, reduceren fouten en vereenvoudigen administratie.

Besteltablet.nl

Een snelle bestelmogelijk die ook Off-line werkt! Ideaal voor ruimten waar WiFi niet of slecht beschikbaar is zoals magazijn of koelcel. Besteltablet.nl maakt het klanten echt gemakkelijk om snel te bestellen. Laagdrempelig en efficiënt. Nieuwe bestellingen, of herhaalopdrachten vanuit historie. Compleet met suggesties, promoties en aanbiedingen met klant specifieke prijzen.

Klik hier voor de leaflet.

Aflevertablet.nl

Sluitende controle van de aflevering van een order bij de klant, uitgifte/inname van emballage, manco aantekening, ondertekening voor goederen ontvangst en archivering / verzending van de pakbon via mail. Handmatig of gekoppeld met het eigen ERP-systeem. Efficiënt en foutloos, eenvoudig te implementeren op een tablet computer. Geen investeringen nodig in speciale transport hardware.

Klik hier voor de leaflet.

Bitablet.nl

Real-time Business Intelligence information in de binnenzak. Altijd direct op de hoogte zijn over de prestaties van het bedrijf, afdeling of proces? Bitablet is een speciale app die in eenvoudige, helder te lezen grafieken de prestaties scores (KPI’s) laat zien. Direct inzage in het aantal ontvangen orders, uitleveringen, betalingen, maar ook aantal clicks in de webshop en veel meer. Elke manager zijn of haar eigen grafieken.

Proces monitor

Meer gedetailleerde informatie over de prestaties van een proces of afdeling? Met onze proces monitor kan, weergegeven over meerdere schermen, inhoudelijke informatie op de werkvloer getoond worden. Knelpunten worden direct zichtbaar, en kunnen meteen worden opgelost. Een afdelingsdashboard, met real-time data uit het ERP systeem. Snelle en goedkope implementatie, met veel winstpunten.

Salestablet.nl

Een App voor de accountmanager, onderhoud klantgegevens, maak offertes, toon aanbiedingen en promoties en schrijf een nieuwe order. CRM en Ordertool in 1. En ook hier geldt; Off-Line te gebruiken.

Meer weten hoe op welke wijze DistriApps nog beter de prestaties van uw organisatie kunnen ondersteunen?

Wij komen graag DistriApps demonstreren.

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01