Waar nachtelijk gebruik van een Commodore 64 toe kan leiden...

By:
Posted: 12 april 2017
Category: Geen categorie
Comments: 0

'Als kind was ik al gefascineerd door techniek. Toen mijn broer eenmaal op kamers ging liet hij zijn Commodore 64 achter. Nachtenlang heb ik, heel zachtjes zodat mijn ouders niet wakker werden, achter dat apparaat gezeten. En die passie voor ICT heeft me nooit meer losgelaten', vertelt Rob Karels, mede-eigenaar van Distri Data.

Doorgaan... ook als het moeilijk is

Na een aanvankelijke start als mainframe programmeur en een HBO-studie informatica kwam Rob via diverse omwegen bij Distri Data terecht. 'Ik ben erg enthousiast over de combinatie food en ICT en daarnaast staat de sfeer in de branche me ontzettend aan. De manier waarop zowel wij als onze klanten service aan elkaar leveren geeft veel energie. Doorgaan, ook als het moeilijk is. Dát is wat ik steeds ervaar in de contacten onderling', aldus Rob, 'het herinnert me aan het doorzettingsvermogen en de levenslust die ik heb ervaren tijdens een periode in mijn leven waarin ik ziek was: ik heb de ziekte van Hodgkin gehad. Gelukkig ben ik weer helemaal genezen. In die tijd heb ik al fietsend de Alpe d'Huez beklommen. Dat gevoel was machtig, zeker na alles wat ik eerder had doorgemaakt. Dat idee van vooruit willen en dóórgaan heeft me nooit meer losgelaten en die levenservaring komt mooi van pas binnen de dagelijkse, nogal bruisende praktijk binnen Distri Data.'

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01