Referenties

“Voorbereid op de toekomst!”

zegro
Solidis Distriapp besteltablet.nl aflevertablet.nl

Solidis is het hart van ons bedrijf!

Léon van Bokkem, algemeen directeur van Zegro:

“Met een verdubbeling van het bedrijfsoppervlak en volledige herinrichting distributiecentrum, heeft Distri Data met Solidis en inbreng van branche kennis en kunde, ons een fikse efficiency-slag gebracht. Veel menselijke handelingen zijn verdwenen en we kunnen voor een groot deel papierloos werken. Geen tijdrovende en intensieve handmatige controles van ontvangsten en efficiënter uitleveringsproces. Dit zijn slechts een paar voorbeelden waardoor we met hetzelfde aantal mensen meer productie kunnen draaien, meer omzet genereren en zo onze gewenste groei realiseren.”

Zegro is een puur Rotterdamse familiebedrijf, in 1972 werd opgericht door de heer Prins en gaat prat op aandacht voor de klant en kwaliteit van product en dienst. Deze missie is zonder een goede, sluitende automatiseringsoplossing onmogelijk te realiseren en vast te houden. 

“Het is van groot belang dat de bedrijfsautomatiseringsoplossing is voorbereid op nieuwe klantbeleving en behoeften, dynamische marktontwikkelingen en bijna continue veranderende regelgeving. De ERP-applicatie moet daarom krachtig en flexibel zijn, snel aanpasbaar en grote volumes van data kunnen verwerken.”

Distri Data BV
Vijzelmolenlaan 6a
3447 GX Woerden
T: + 31 30 692 82 82
E: info@distridata.nl
KvK Utrecht 30062276
BTW NL0062.54.627B01